Bij deze webshop kun je hardcore kleding bestellen

Er komt weer een gaaf gabberfeestje aan dus je kunt weer hardcore kleding bestellen. Je kijkt uit naar het moment en gaat op zoek naar die ene gave outfit. Het is lastig want veel webshops zijn niet in Nederland gevestigd en vragen veel verzendkosten. De oplossing is 100% hardcore, deze webshop is gevestigd in Nederland en verkoopt de gaafste hardcore kleding. Naast kleding kun je hier ook hardcore accessoires bestellen zoals: petten, waaiers, keykoords, riemen en vlaggen. Als hardcore fan vind je hier dus alles wat je nodig hebt.

De goede en snelle service voor hardcore kleding

Bij 100% hardcore kun je hardcore kleding kiezen uit een gigantisch assortiment. Ze hebben van alles, van petten tot riemen en van joggingsbroeken tot bomberjacks. Voor iedere hardcore freak hebben ze wel iets gaafs in huis. Het grote voordeel is dat de webshop in Nederland gevestigd is en de kleding dus snel geleverd kan worden. Je kunt daarom een aantal dagen voor dat gave feestje nog een hele nieuwe outfit scoren. Naast de snelle service word je ook goed geholpen wanneer je kleding wilt retourneren.

Hardcore kleding in allerlei soorten en maten

Je vindt hier niet alleen kleding voor mannen maar ook voor vrouwen en in unisex. Daarnaast heb je verschillende merken: 100% hardcore, frenchcore en terror. De echte hardcore freaks kunnen dus helemaal zelf bepalen waar ze voor kiezen. De meeste kleding kun je ook in verschillende maten bestellen, sommige kleding is in one size maar in dat geval zal iedereen de kleding passen. Met deze hardcore kleding kun je echt iedereen overtuigen tijdens de volgende gabberparty. Alle kleding is namelijk goed met elkaar te combineren en zo kun je een mooie outfit samen stellen. Een trainingjas met een trainingsbroek is een veel gekozen combinatie door gabbers.